LEDIGA TJÄNSTER

KARRIÄR

Bjäre Entreprenad söker anläggare med inriktning rörläggning

Vi har många nya projekt på gång mellan Helsingborg och Malmö och söker nu efter fler drivna och engagerade yrkesarbetare som vill vara med på resan mot visionen.

Trivs du utomhus? Vill du ha ett fysiskt arbete? Har du tidigare erfarenhet som anläggare? Sök då till oss på Bjäre Entreprenad!

Om företaget
Bjäre Entreprenad erbjuder markentreprenader med stort engagemang. Vår vision är att vara den ledande markentreprenören, med fokus på kvalité, säkerhet samt ordning och reda för kunder, leverantörer och medarbetare. Våra kunder ska uppleva prisvärda leveranser och våra medarbetare ska ges möjlighet att känna yrkesstolthet över utfört arbete.

Vi arbetar gemensamt för en stark företagskultur och inkluderar alla medarbetare i arbetet runt värderingar och vision. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi vill ha motiverade anställda som trivs på arbetsplatsen.

Arbetsbeskrivning
Som anläggare på Bjäre Entreprenad ingår många olika arbetsmoment inom markentreprenader, allt från grundläggningar och VA-jobb till finplanering. Det är viktigt att du kan planera ditt arbete och se vad som behöver göras för att arbetet ska flyta på och tidsplaner hållas. Du tycker om att ta ansvar och vill vara involverad i löpande beställningar av t.ex. rörmaterial och grusbilar i samråd med arbetsledningen. I de större projekten utgår du från ritningar så det är en fördel om du är bekant med ritningsläsning sedan innan.

Arbetstiden är förlagd till vardagar mellan 7-16 om inte annat är överenskommet på arbetsplatsen, du utgår hemifrån.

Bjäre Entreprenad är medlemmar i Byggföretagen och har kollektivavtal med Byggnads.

Personliga egenskaper
Personliga egenskaper som vi tycker är viktiga är noggrannhet, effektivitet och kvalitetsmedvetenhet. Du har lätt för att samarbeta med kunder, kollegor och arbetsledare och platschefer och har en positiv och lösningsinriktad grundsyn.

Du trivs med att arbeta med frihet under ansvar och tillsammans med dina kollegor på arbetsplatsen och arbetsledningen så driver ni tillsammans projektet mot mål.

Placeringsort
Du utgår från hemmet

Krav
B-Körkort

Meriterande
Ritningsläsning
Yrkesbevis
Förarbevis Grävmaskin/Hjullastare

Lön
Fast månadslön, eventuell övertid regleras av Byggnads avtal.

Förmåner
Friskvårdsbidrag – vi ser positivt på att våra medarbetare tar hand om sin hälsa så friskvårdsbidrag är en självklar förmån på Bjäre Entreprenad.

Möjlighet att påverka – Bjäre Entreprenad vill ständigt bli bättre, vår vision är ju att vara den ledande markentreprenören, vi försöker därför involvera samtliga medarbetare i arbetet mot den visionen.

Ansökan
Urval sker löpande så vänta inte, skicka din ansökan redan idag. Vi tar emot ansökningar via formuläret nedan.

För frågor om tjänsten kontakta Evelina Gustafsson, HR-ansvarig, 070-670 38 07

LEDIGA TJÄNSTER

Är du intresserad av att bli en del av vårt team?

Bjäre Entreprenad är ett markentreprenadföretag som är verksamt mellan Halmstad i norr och Malmö i söder. Våra uppdragsgivare är från den mindre lokala byggaren till de flesta större byggbolagen. I dag är vi ca 65 anställda i bolaget samt ca 15 inhyrda maskiner och lastbilar med förare. Vi är medlemmar i Byggföretagen och har kollektivavtal med Byggnads, Ledarna, Sveriges Ingenjörer och Unionen.

Vi utför grundarbeten, schaktning, rörläggning, stödmurar, dräneringar, vatten och avloppsinstallationer, finplanering, sten- och plattsättning, lek- och parkområden samt anläggning av trädgårdar med mera med fokus på kvalité, säkerhet och ordning och reda för kunder, leverantörer och våra medarbetare.

Just nu har vi inga lediga tjänster men välkommen med din spontanansökan.

LEDIGA TJÄNSTER

Är du intresserad av en ny karriär?

Är du intresserad av att blir en del i vårt team, ta kontakt med Evelina Gustafsson, HR-ansvarig, på 070-670 38 07, använd formuläret nedan eller skicka ett mail till evelina.gustafsson(@)bjareentreprenad.se

SÖK LEDIgA TJÄNSTER

Skicka Din

Intresseanmälan nu