TOTALENTREPRENAD
ELLER EN DEL AV PROJEKT

Markanläggning, mätning, geotekniska undersökningar, grundläggning, finplanering, schakt & allt annat som krävs i det stora projektet.

FÖRETAGSTJÄNSTER
VAD JOBBAR VI MED

Våra företagtjänster

Vi är vana att arbeta i större projekt tillsammans med andra aktörer från branschen samt uppdragsgivaren.

01

Vi utför total- och utförandeentreprenader enligt ABT06 och AB04. Det kan vara allt från mindre exploateringsområden till större industrilokaler och flerbostadshus.

02

Finplanering av all yttre miljö vid byggnation av både enskilda fastigheter och större bostadsområden. 

03

Bjäre Entreprenad hjälper er med rivning av både byggnader och VA-system. Vi kan även hjälpa er med byggnadsinventering inför rivning.

04

Vi har stor erfarenhet av arbete med sanering av markområden och kan hjälpa er med allt från myndighetskontakter till kontrollprovtagning och en färdigsanerad fastighet.

05

Vi är godkända av BUC för att arrangera utbildning i Säkrare Lyft ISO med egen instruktör, vi kan hjälpa dig med enstaka deltagare eller företagsanpassad utbildning.

06

Vårt systerbolag Bjäre Markkonsult hjälper till med det mesta inom utsättning/inmätning, modeller till maskinstyrning, geoteknik, masshantering och miljögeoteknik.

VÅRA PARTNERS
VÅRA PARTNERS

Stolthet i vårt arbete, tillfredsställelse för våra kunder

Vi är stolta över att ha byggt upp en kultur där våra kundnöjdheten står i fokus. Det är en ständig källa till inspiration för oss att höra vad våra kunder har att säga om oss. Upptäck själv varför våra kunder väljer att arbeta med just oss.

OMDÖMEN

Projekt på gång?

Tag kontakt med oss i god tid innan projektstart. Vår kompetens och vana att driva stora och diversierade entreprenadprojekt gör att det finns både tid och pengar att spara om vi kommer in i ett tidigt skede.

ANLITA BJÄRE ENTREPRENAD
KONTAKTA OSS

Skicka Din

Förfrågan Nu