FRÅN PLATONMATTA TILL AVLOPP ELLER HUSGRUND

Vi hjälper dig att med enskilt avlopp, grundläggning, finplanering, schakt och stensättning i trädgården och runt huset 

PRIVATTJÄNSTER
VAD JOBBAR VI MED

Våra privattjänster

Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp att gräva bort häcken, dränera runt huset, lyfta bort friggeboden eller göra stensättningen runt huset.

01

Enskilt Avlopp

Bjäre Entreprenad hjälper dig med att gräva ett nytt eller ersätta ett befintligt enskilt avlopp.

02

Dränering

Vi kan hjälpa dig med dränering vid t. ex.  nybyggnation, fuktproblem i källare eller åkermark.

03

Pool, Utemiljö & Trädgård

Att anlägga en pool med tillhörande poolområde, göra en ny trädgård eller stensätta en uppfart kan vi hjälpa till med. Vi är både din personliga rådgivare och totalentreprenör.

04

Enskild Väg

Vi hjälper föreningar, organisationer och privatpersoner med att anlägga och underhålla enskilda vägar.

05

Rivning

Bjäre Entreprenad kan hjälpa dig med allt från byggnadsinventering och planering till genomförande av rivning av byggnader och VA-system.

06

Utstakning, Lägeskontroll & Geoteknik

Behöver du utstakning, lägeskontroll eller geotekniska tjänster som schaktbottenbesiktning och packningsprov hjälper vårt systerbolag Bjäre Markkonsult dig.

PRIVATTJÄNSTER

Våra Projekt

VÅRA PARTNERS
VÅRA PARTNERS

Stolthet i vårt arbete, tillfredsställelse för våra kunder

Vi är stolta över att ha byggt upp en kultur där våra kundnöjdheten står i fokus. Det är en ständig källa till inspiration för oss att höra vad våra kunder har att säga om oss. Upptäck själv varför våra kunder väljer att arbeta med just oss.

OMDÖMEN
VANLIGA FRÅGOR

Om svaret på din fråga inte finns här kan du kontakta oss

Porttitor rhoncus dolor purus non enim praesent elementum facilisis. Nisi scelerisque eu ultrices vitae auctor eu augue ut lectus

Vi är certifierade för att utföra enskilda avlopp och finns med på bl.a. Ängelholms kommuns rekommendationslista av entreprenörer som kan utföra denna typ av arbete.

Det bästa är att anlita ett företag som är experter på enskilt avlopp. Vi på Bjäre Entreprenad har installerat många enskilda avlopp genom åren och är specialister inom området. När du kontaktar oss så kommer vi ut till din fastighet för en inspektion och en diskussion kring den bästa lösningen för din fastighet.

Vi har inga fasta priser utan tittar på varje enskild förfrågan. Det är många parametrar som spelar in för att vi ska kunna få fram ett ungefärligt pris. 

Har du fått ett föreläggande från din kommun så har du även fått en tidshorisont för när installationen ska vara åtgärdad. Beroende på dina speciella förutsättningar kan det vara bra att kontakta oss så snart som möjligt så att vi tillsammans kan gå igenom projektet. Vissa perioder på året har vi väldigt hög beläggning och långa leveranstider.

Ja. Vi sköter kontakten med kommunen och ordnar med alla papper.

Du har rätt att utnyttja ROT avdraget (30 %) för arbetskostnaden på installationen.

Projekt på gång?

Risus commodo viverra maecenas accumsan lacus vel. Semper viverra nam libero justo laoreet sit amet cursus.

ANLITA BJÄRE ENTREPRENAD

Så här går ett projekt till från A till Ö

På Bjäre Entreprenad AB tar vi projekten från idé till färdigt resultat med en helhetslösning för våra kunder. Vårt team av professionella entreprenörer och anläggningsarbetare säkerställer en smidig och effektiv process från start till slut.

Målet är att visa hur en samarbete med Bjäre Entreprenad kan se ut och hur man som kund kan förvänta sig att projektet kommer att gå till från start till mål.

HUR GÅR DET TILL?
01
Kontakt och konsultation
Vi tar oss tid att lyssna på kundens visioner och arbetar tillsammans för att utveckla en plan som uppfyller deras förväntningar.
02
Offert och kostnadskalkyl
När vi har en tydlig bild av projektet, tar vi fram en detaljerad offert och kostnadskalkyl.
03
Genomförande
När kunden godkänt offerten och kostnadskalkylen, börjar vi arbetet med projektet.
04
Kvalitetskontroll
Under projektets gång, utför vi kontinuerliga kvalitetskontroller för att säkerställa att allt arbete uppfyller våra höga standarder.
05
Slutförande
När projektet är färdigt, genomför vi en sista kvalitetskontroll för att säkerställa att allt är som det ska. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att säkerställa att de är nöjda med det färdiga resultatet.
KONTAKTA OSS

Skicka Din

Förfrågan Nu